1: آیا بانکداری اینترنتی برای اشخاص حقوقی راه اندازی شده است؟
بله. سرویس اینترنت بانک این امکان را برای مشتریان حقوقی فراهم می آورد تا بسیاری از امور بانکی خویش ، از جمله دریافت صورتحسابهای بانکی با تعداد گردش تراکنش های بیشتر ، انتقال وجه به حسابهای معرفی شده و سایر حسابها ، پرداخت قبوض و مدیریت دستورهای پرداخت و نیز دسترسی به حساب های زیرمجموعه را از طریق این سیستم و با ورود به سایت اینترنت بانک انجام دهند.
2: سقف انتقال وجه به حساب های بانک تجارت از طریق تلفن بانک چه مبلغی می باشد؟
سقف انتقال وجه از طریق تلفن بانک تجارت به حساب های تعریف شده روزانه 150،000،000ریال و برای حساب های تعریف نشده مبلغ 30،000،000ریال می باشد.
3: سقف انتقال وجه به حساب های بانک تجارت از طریق موبایل بانک چه مبلغی می باشد؟
سقف انتقال وجه از طریق سرویس موبایل بانک تجارت به حسابهای تعریف شده در فرم ثبت نام روزانه، بدون محدودیت و برای حسابهای تعریف نشده 500.000.000 ریال می باشد.
4: سقف انتقال وجه به حساب های بانک تجارت از طریق اینترنت بانک چه مبلغی می باشد؟
سقف انتقال وجه از طریق اینترنت بانک تجارت به حسابهای تعریف شده در فرم ثبت نام ، نامحدود و برای سایرحسابها (حسابهای تعریف نشده) با رمز مبلغ 500.000.000 ریال و با دستگاه تولید رمز (Token) بدون محدودیت در هر روز می باشد.
5: امکان خرید شارژایرانسل از چه بسترهایی امکان پذیر است؟
خرید شارژ ایرانسل از طریق نرم افزار موبایل بانک تجارت، خدمات اینترنتی کارت، دستگاه های خودپرداز و دستگاه های POS فروشگاهی امکان پذیر است.
6: امکان خرید شارژ همراه اول از چه بستر هایی امکان پذیر است؟
خرید شارژ همراه اول از طریق نرم افزار موبایل بانک تجارت، خدمات اینترنتی کارت، دستگاه های خودپرداز و دستگاه های POS فروشگاهی امکان پذیر است.
7: دریافت نرم افزار موبایل بانک تجارت از چه روشی امکان پذیر است؟
مشتریان می توانند با مراجعه به سایت بانک تجارت و ورود به بخش سامانه همراه بانک تجارت، نرم افزار متناسب با مدل گوشی خود را دانلود و نصب نمایند.
8: خدمات انتقال وجه انفرادی پایا از طریق اینترنت بانک تا چه ساعتی امکان پذیر است؟
ساعت پذیرش دستور پرداخت توسط سرویس پایا از طریق اینترنت روزهای شنبه لغایت پنجشنبه از ساعت 6 صبح الی 19:30 می باشد.
9: خدمات انتقال وجه ساتنا از طریق اینترنت بانک تا چه ساعتی امکان پذیر است؟
ساعت پذیرش دستور پرداخت توسط سرویس ساتنا از طریق اینترنت:
مقطع زمانی | شروع | خاتمه |
شنبه تا چهارشنبه | 7:30 | 15:45 |
پنجشنبه | 7:30 | 12:45 |
10: نحوه استفاده از دستگاه تولید رمز (Token) به چه صورت می باشد؟
با فشار دادن کلید توکن را روشن کنید. پس از مشاهده نمودن عبارت PIN - - - - رمز پیش فرض 1234 را وارد کنید. سپس توکن عبارت APPLI - را نشان می دهد شما مجاز به وارد کردن عدد 1و یا 2 هستید. کلید 1 را فشار دهید رمز یکبار مصرف بر روی صفحه نمایش نشان داده می شود. توجه داشته باشید که در هر مرحله اگر توکن خاموش شد می توانید دوباره توکن را روشن کنید و رمز جدید دریافت کنید. توسط کلید
می توانید کاراکتر اشتباه وارد شده را پاک کنید و یا به مرحله قبل باز گردید. برای خاموش کردن توکن از کلید
استفاده کنید در غیر اینصورت توکن پس از 30 ثانیه بطور خودکار خاموش می شود.
11: چگونه می توان رمز ورود به توکن را تغییر داد؟
ابتدا توکن را توسط کلید روشن کنید. پس از مشاهده عبارت APPLI - کلید
را فشار دهید و 2 ثانیه نگه دارید. سپس عبارت NEW PIN - - - - ظاهر می شود، حال رمز جدید خود را وارد کنید و با مشاهده عبارت PIN CONF - - - - رمز جدید را تکرار کنید. در اینصورت رمز شما تغییر می یابد و از این پس برای روشن کردن توکن از رمز جدیدی که ایجاد کردید به جای رمز پیش فرض 1234 استفاده کنید.
12: سیستم مدیریت پرداخت شامل چه نوع پرداختهایی می شود؟
خدماتی که مشتریان می توانند از طریق سیستم « مدیریت پرداخت » به صورت ماهیانه انجام دهند می باید دارای ویژگی های ذیل باشد :
1. پرداخت با مبالغ ثابت باشد .
2. دارای توالی پرداخت ماهیانه باشد .
3. دارای دوره پرداخت مشخص باشد ( دارای تاریخ شروع و تاریخ آخرین پرداخت باشد )
4. حساب مخاطب نزد بانک تجارت باشد .
خدمات دستور پرداخت می تواند شامل یک یا تعدادی از این موارد باشد : انجام پس انداز برای خانواده ، شارژ ساختمان ، پرداخت اقساط ،پرداخت مساعده با مبلغ ثابت توسط شرکتها ، کمک به موسسات خیریه ، پرداخت اجاره ساختمانها ،پرداخت حوالجات مستمر و . . .
13: آیا انتقال وجه شتابی از بانک سوم امکان پذیر است؟
بله. با برقراری امکان انتقال وجه سه جانبه بین بانکی، هریک از دارندگان کارت های عضو شتاب می توانند به دستگاه های خودپرداز هریک از بانکها مراجعه نموده و پس از انتخاب منوی انتقال وجه شتابی نسبت به جابجایی وجه تا سقف 30،000،000 ریال، به کارت بانک ثالث اقدام نمایند .بر این اساس در انتقال سه وجهی دستگاه خودپرداز صرفاً مربوط به بانک مبدأ و مقصد نبوده و می تواند یکی از دستگاههای خودپرداز سایر بانکهای فعال در این طرح باشد.
14: شناسه شبا را از چه روش هایی می توان بدست آورد؟
شناسه شبا روی دفترچه حسابها و دسته چک ها چاپ می شود. همچنین از طریق نرم افزار همراه بانک تجارت، تلفنبانک تجارت، خودپردازهای بانک تجارت و سایت بانک تجارت نیز می توان شناسه مورد نظر را دریافت نمود.
15: تغییر زبان موبایل بانک از چه طریقی امکان پذیر است؟
کد های دستوری زیر را جهت تغییر زبان موبایل بانک می توانید به شماره 100080 ارسال نمایید:
16: آیا استفاده از خدمات اینترنتی پایا و ساتنا برای تمامی حسابها امکان پذیر است؟
استفاده از خدمات اینترنتی پایا و ساتنا برای کلیه حساب های لحظه ای (Online) بانک تجارت امکان پذیر است.
متقاضیان (صاحبان فروشگاههای الکترونیکی) می توانند در صورت دارا بودن نماد اعتماد الکترونیکی جهت استفاده از خدمات درگاه پرداخت اینترنتی در سایت خود، به شعب بانک تجارت مراجعه نمایند.
18: روش دریافت نماد اعتماد الکترونیکی به چه صورت می باشد؟
دریافت نماد اعتماد الکترونیکی بعنوان یکی از شروط و مدارک مورد نیاز جهت دریافت خدمات درگاه پرداخت اینترنتی بانک برای فروشگاههای الکترونیکی می باشد. نماد اعتماد الکترونیکی مربوط به فروشگاههای اینترنتی بوده و به نهادهای دولتی تسری پیدا نمی نماید. لذا متقاضیان می توانند از طریق آدرس الکترونیکی: www.enamad.ir <http://www.enamad.ir> نماد اعتماد الکترونیکی دریافت نمایند.
19: سقف انتقال وجه از طریق خدمات پایا و ساتنای اینترنتی چه مبلغی می باشد؟
سقف انتقال وجه از سامانه پایا در یک شبانه روز در محیط اینترنت بانک مجموعاً مبلغ 600،000،000 ریال (در 4 مرحله 150،000،000 ریالی) و انتقال وجه از سامانه ساتنا در یک شبانه روز در محیط اینترنت بانک با رمز از 150،000،000 تا 500،000،000 ریال و با دستگاه تولید رمز (Token) تا 2 میلیارد ریال می باشد.
20: انتقال وجه شتابی از چه بسترهایی امکان پذیر می باشد؟
انتقال وجه شتابی از طریق سایت بانک تجارت قسمت خدمات اینترنتی کارت، دستگاههای خودپرداز، نرم افزار موبایل بانک تجارت (نرم افزار اندروید و IOS) و دستگاههای Pin Pad داخل شعب امکان پذیر می باشد.
21: سقف انتقال وجه شتابی چه مبلغی می باشد؟
سقف انتقال وجه شتابی در یک شبانه روز 30،000،000 ریال می باشد.
22: جهت استفاده از خدمات اینترنت بانک چه اقداماتی باید انجام گیرد؟
مشتریان می توانند به نزدیک ترین شعبه بانک تجارت در سراسر کشور مراجعه و پس از تکمیل فرم تقاضا نسبت به برقراری سرویس مذکور برای هر یک از حسابهای بانکی خود و دریافت رمزهای مربوطه اقدام نمایند. سپس به منظور ارتباط با این سرویس و انجام امور بانکی می توانند پس از ورود به سایت اینترنتی بانک به نشانی www.tejaratbank.ir و انتخاب گزینه بانکداری الکترونیک، ورود به سامانه اینترنت بانک و انتخاب سامانه جدید اقدام نمایند.
23: جهت استفاده از خدمات موبایل بانک چه اقداماتی باید انجام گیرد؟
مشتریان می توانند به نزدیک ترین شعبه بانک تجارت در سراسر کشور مراجعه و پس از تکمیل فرم تقاضا نسبت به برقراری سرویس مذکور برای هر یک از حسابهای بانکی خود و دریافت رمزهای مربوطه اقدام نمایند. سپس جهت دریافت نرم افزار همراه بانک به سایت بانک تجارت مراجعه نموده و نرم افزار متناسب با مدل گوشی را دریافت و روی گوشی همراه خود نصب نمایند.
24: جهت استفاده از خدمات تلفنبانک چه اقداماتی باید انجام گیرد؟
مشتریان می توانند به شعبه مراجعه و پس از تکمیل فرم تقاضا نسبت به برقراری سرویس مذکور برای هر یک از حسابهای بانکی خود و دریافت رمزهای مربوطه اقدام نمایند. جهت ارتباط با سیستم تلفنبانک در تهران با شماره 81277 و در شهرستان ها علاوه بر امکان ارتباط از طریق شماره تلفنبانک متمرکز استان مربوطه از طریق شماره 81277-021 نیز امکانپذیر خواهد بود.
25: دریافت صورتحساب از بانکداری اینترنتی برای چه دوره هایی امکان پذیر است؟
در بانکداری اینترنتی امکان دریافت صورتحساب تا 18 ماه اخیر و حداکثر تا 300 گردش آخر وجود دارد.
26: نحوه بازیابی رمز شارژ تلفن همراه خریداری شده از طریق موبایل بانک به چه صورت است؟
ابتدا وارد نرم افزار موبایل بانک تجارت شده پس از انتخاب منوی شارژ سیم کارت، دفترچه سیاه رنگ را انتخاب و در آخر با زدن گزینه به روز رسانی می توانید نسبت به بازیابی شارژ اقدام نمایید.
27: آیا دریافت دستگاه تولید رمز (Token (هزینه دارد؟
بله. هزینه دستگاه تولید رمز ( Token) 200هزار ریال می باشد.
28: سقف برداشت وجه نقد ازدستگاه خودپرداز چه مبلغی می باشد؟
در حال حاضر سقف برداشت وجه نقد از دستگاه های خودپرداز تجارت 2 میلیون ریال می باشد.
29: تغییر رمز موبایل بانک از چه روشی امکان پذیر است؟
مشتریان می توانند برای تغییر رمز موبایل بانک ابتدا منوی حساب ها و کارت ها را انتخاب، از لیست بازشونده همه حسابها را انتخاب نموده و روی شماره حساب مورد نظر کلیک نمایید تا پنجره مربوط به تغییر رمز باز شده و رمز موبایل بانک را به دلخواه تغییر دهند .
30: تغییر رمز تلفنبانک از چه روشی امکان پذیر است؟
مشتریان برای تغییر رمز تلفن بانک پس از ارتباط با شماره تلفن 02181277 و یا تلفن بانک متمرکز استان خود می بایست شماره حساب و رمز اول تلفن بانک را وارد نمایند. سپس با انتخاب کلید شماره 3 می توانند رمز اول تلفن بانک خود را تغییر دهند. جهت تغییر رمز دوم تلفن بانک می بایست بعد از انتخاب کلید شماره 5 ، کلید شماره 3 را انتخاب نموده و نسبت به تغییر رمز اقدام نمایند.
31: تغییر رمز اینترنت بانک از چه روشی امکان پذیر است؟
- مشتریان جهت تغییر رمز بانکداری اینترنتی می بایست ابتدا از آدرس www.ib.tejaratbank.net وارد بانکداری اینترنتی شده، منوی تنظیمات و سپس گزینه تغییر رمز بانکداری اینترنتی را انتخاب نمایند. نهایتاً رمز عبور فعلی و جدیدرا وارد و تایید نمایند.
32: تغییر رمز دوم اینترنتی از چه روشی امکان پذیر است؟
مشتریان می بایست به دستگاههای خودپرداز بانک تجارت مراجعه نمایند، از منوی سایر خدمات تعیین رمز دوم اینترنتی را انتخاب کرده، رمز دلخواه خود را بین 5 تا 12 رقم وارد نموده و سپس تأیید نمایند. دستگاه خودپرداز برگه ای حاوی تاریخ انقضای کارت و CVV2 به مشتریان ارائه میکند. قابل ذکر است این عملیات می تواند چندین بار توسط مشتری بدون داشتن رمز قبلی انجام شود.
33: روش معرفی شماره کارت مبدأ تجارت در نرم افزار موبایل بانک چیست؟
مشتریان می بایست پس از دریافت آخرین نسخه موبایل بانک ، از منوی حساب ها و کارت ها در نرم افزار موبایل بانک گزینه (+ کارت) را انتخاب و اطلاعات درخواستی شامل شماره کارت ، عنوان، cvv2 و تاریخ انقضای کارت را وارد نمایند. (نکته قابل توجه اینکه قبلاً جهت ثبت نام و دریافت رمز موبایل بانک به شعبه مراجعه شود.)
34: روش انتقال وجه شتابی از طریق موبایل بانک چیست؟
بعد از اینکه شماره کارت به عنوان حساب مبدا به نرم افزار موبایل بانک اضافه شد (به طریق ذیل از منوی حساب ها و کارت ها در نرم افزار موبایل بانک گزینه (+ کارت) را انتخاب و اطلاعات درخواستی شامل شماره کارت ، عنوان، cvv2 و تاریخ انقضای کارت را وارد نمایند. نکته قابل توجه اینکه قبلاً جهت ثبت نام و دریافت رمز موبایل بانک به شعبه مراجعه شود.)، ابتدا روش اتصال نرم افزار به مرکز را به صورت اینترنتی تنظیم نموده، سپس از منوی انتقال وجه قسمت حساب مبدأ، شماره کارت تجارت که قبلا تعریف شده است را انتخاب کرده، در قسمت بعد با رعایت حداکثر سقف انتقال وجه که در این قسمت 30 میلیون ریال می باشد، مبلغ مورد نظر را وارد نموده، در مرحله آخر شماره کارت مقصد را ثبت و عملیات انتقال وجه را انجام دهید.
35: آیا امکان ارسال پیامک تراکنشها برای حسابهای حقوقی و مشترک وجود دارد؟
بله. حساب های حقوقی، امکان دریافت پیامک مانده صبحگاهی برای حداکثر سه نفر از مدیران شرکت (صاحبان امضاء) را دارند و برای حساب های مشترک حقیقی نیز امکان دریافت پیامک لحظه ای، حداکثر برای دونفر از صاحبان حساب ایجاد گردیده است.
36: نحوه فعال سازی پیامک ارسال تراکنش ها به چه صورت است؟
مشتریان می توانند با مراجعه به یکی از روش های ذیل اقدام نمایند: 1- با مراجعه به یکی از شعب بانک تجارت و تکمیل فرم ثبت نام خدمات نوین جهت فعالسازی پیامک لحظه ای اقدام نمایند.2- در صورت داشتن رمز تلفنبانک تجارت و شماره گیری 81277 021و یا تلفنبانک استان خود پس از وارد نمودن شماره حساب و رمز خود ، از طریق منوی شماره 4 نسبت به فعال سازی ارسال تراکنش های لحظه ای اقدام نمایند. 3- همچنین مشتریان در صورتیکه دارای حساب کارت باشند می توانند با داشتن رمز دوم اینترنتی و CVV2 ضمن مراجعه به سایت بانک تجارت ، قسمت درگاه خدمات اینترنتی کارت و انتخاب منوی مدیریت ارسال پیامک لحظه ای نسبت به فعال سازی آن اقدام نمایند.
37: آیا امکان انتقال وجه پایا از طریق موبایل بانک تجارت وجود دارد؟
بله. مشتریان می توانند از طریق موبایل بانک (نرم افزار اندورید و IOS) با انتخاب منوی انتقال وجه پایا و داشتن شناسه شبای حساب مقصد، وجه مورد نظر خود را تا سقف 150.000.000 ریال، روزانه به سایر بانکها انتقال دهند.