فصل دوم عصر جدید، مسابقهٔ استعدادیابی ایرانی، از ۶ اسفند ۱۳۹۸ روی آنتن شبکه سه رفت.[۱][۲] مرحله فینال و اعلام نتایج این فصل در سال ۱۳۹۹ خواهد بود.
اولین قسمت فصل دوم عصر جدید در ۲۳ بهمن ۱۳۹۸ ضبط شد.[۳] بیش از ۳۰۰۰۰ ویدیو برای نمایش استعداد خود در رشتههای مختلف به این برنامه برای شرکت در این فصل ارسال شد. این فصل در ۶۸ قسمت ۶۰ الی ۱۲۰ دقیقهای روانه آنتن شبکه سه میشود. ۴ قسمت ابتدایی عصر جدید، از مرحلهٔ راستی آزمایی و جلسات اولیه سنجش و پایش استعدادها بود. قسمتهای راستی آزمایی در روزهای ۶، ۹، ۱۰ و ۱۳ اسفند و اولین قسمت مرحلهٔ مقدماتی نیز در ۱۷ اسفند پخش شد.
برای فصل دوم عصر جدید بیشتر از سی هزار فیلم از طرف متقاضیان ارسال شده که توسط تیمی از عوامل برنامه طی سه تا چهار ماه بررسی و از میان آنها تعدادی انتخاب شدهاند. سپس از میان اینها حدود ۱۰۰۰ نفر به صورت حضوری به لوکیشن برنامه دعوت شده و در دور بعدی از میان آنها ۴۰۰ نفر به مرحله آزمون نهایی راه پیدا کردهاند. آنچه در قسمتهای راستیآزمایی برنامه دیده شد گزیدهای از ضبط برنامه با حضور همین ۴۰۰ نفر است که برخی از آنها حذف و حدود ۲۰۰ شرکتکننده به صورت انفرادی یا گروهی به مرحله اصلی مسابقه عصر جدید راه پیدا میکنند.
فصل دوم این مسابقه در هفتههای معمول در ساعت ۲۲:۳۰ روزهای شنبه و یکشنبهٔ هر هفته از اسفند ماه ۱۳۹۸ پخش میشود. ادامه پخش قسمتها در ۱۲ روز اول تعطیلات نوروز ۱۳۹۹ به طور شبانه از شبکهٔ سوم سیما انجام شد. البته در این ایام هر قسمت طی دو شب پخش میشد، یک شب با اجرای چهار شرکتکننده و شب دیگر با اجرای سه شرکتکننده بعدی و اعلام نتایج هر دو شب. بدین ترتیب، قسمتهای سوم تا هشتم از مرحله اول فصل دوم در نوروز ۱۳۹۹ پخش شد.
توقف ضبط[ویرایش]
در نیمه دوم فروردین و همچنین سه هفته نخست اردیبهشت ۱۳۹۹ به دلیل شیوع بیماری کرونا ضبط و پخش برنامه متوقف گردید، اما از هفته آخر اردیبهشت ضبط و پخش ادامه کار، یعنی قسمت نهم از مرحله مقدماتی به بعد از سر گرفته شد.
از روز پنجشنبه، ۱۹ تیر ۱۳۹۹ و همزمان با آغاز موج دوم شیوع بیماری کرونا، ضبط مراحل اول و دوم فصل دوم به کندی و گاهی به همراه تماشاگر و گاه بدون تماشاگر پیش رفت و برنامهسازان مجبور بودند با پخش هر قسمت در دو شب، جبران روزهای ضبط نشده را انجام دهند.
این برنامه از روز شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ با قسمت پنج مرحله دوم پخش خود را شروع کرد. این برنامهها از این پس با رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی، بدون هیچ تماشاگر داخل سالن، نبودن همراهان و خانوادههای شرکتکنندهها در استودیو و کم کردن عوامل پشت صحنه و آزمایش کرونا از داوران و شرکت کنندهها و کل عوامل عصرجدید گرفته شد.
سایر قسمتهای مرحله دوم فصل دومعصر جدید تا پایان مرداد ۱۳۹۹ هر هفته ۴ روز در روزهای شنبه، یکشنبه، سه شنبه و چهارشنبه پخش شد.
خلاصه مرحله اول[ویرایش]
مرحله اول فصل دوم پس از ۲۰ شب اجرا در ۸ تیر ۱۳۹۹ به پایان رسید. در این مرحله ۳۸ شرکتکننده با رای مستقیم داوران به مرحله دوم صعود کردند و ۱۲ شرکتکننده نیز با آرای مردمی به مرحله دوم صعود کردند. البته ۵ شرکتکننده نیز زنگ طلایی گرفتند و با یک مرحله پرش، به صورت مستقیم به مرحله نیمه نهایی فصل دوم مسابقه رفتند.
صعود کنندگان به مرحله دوم با آرای مردمی[ویرایش]
اسامی ۱۲ شرکتکنندهای که با رای مردمی به مرحله دوم صعود کردند، به ترتیب شبهای اجرایی عبارتند از:
- منصور نادری (حرکات نمایشی با دوچرخه)
- گروه عاج فیل (حرکات نمایشی بسکتبال)
- محمد اقتدارنژاد (خوانندگی)
- علی جعفری (تردستی)
- مجید معظمی (خوانندگی)
- شاهرخ رضایی (شعبده بازی)
- همایون دهقان بردبار (خوانندگی)
- گروه کرموبله (دوبله طنز)
- گروه ستایش (حرکات نمایشی با موتورسیکلت)
- گروه دختران پرواز (حرکات ورزشی)
- هومن لطفعلی (نوازندگی و خوانندگی)
- مهدی جعفری (خوانندگی)
صعود کنندگان به مرحله نیمهنهایی[ویرایش]
اسامی ۲۰ شرکتکنندهای که با زنگهای طلایی داوران در مرحله نخست، رای مردمی و سرانجام، رای نجات داوران در مرحله دوم به مرحله نیمهنهایی فصل دوم صعود کردند، به ترتیب شبهای اجرایی عبارتند از:
زنگهای طلایی
- رضا پورجوان، تردستی
- گروه فرشتگان نینجا، ورزش نینجوتسو
- گروه ستاره هشتم، ورزش ووشو
- اسرا جلیلیان، تئاتر
- گروه پسران نینجا، ورزش نینجوتسو
آرای مردمی (به ترتیب رای)
۶. گروه نسل جدید، نوازندگی (۲٬۴۳۶٬۶۱۸ رای)
۷. سروش فرهمند، خوانندگی (۲٬۳۱۳٬۹۸۱ رای)
۸. گروه پرواز، حرکات ورزشی (۲٬۲۳۳٬۷۴۳ رای)
۹. مجید معظمی، خوانندگی (۲٬۲۱۳٬۳۸۵ رای)
۱۰. گروه بچهٔ شهر، حرکات ورزشی (۲٬۱۱۷٬۱۰۹ رای)
۱۱. گروه اعجوبههای کوچک، حرکات ورزشی (۲٬۱۱۲٬۷۵۴ رای)
۱۲. بهاره سرگلزایی، دوبله (۲٬۱۰۲٬۱۳۹ رای)
۱۳. گروه مجاز، نمایش آکروباتیک کمدی (۲٬۰۹۸٬۵۵۲ رای)
۱۴. گروه جوانمردان ایران زمین، نمایش زورخانهای (۲٬۰۳۵٬۶۶۴ رای)
۱۵. گروه ضربان، حرکات نمایشی (۱٬۸۳۵٬۴۱۲ رای)
رای نجات (به ترتیب آرای مردمی)
۱۶. گروه قشقایی، حرکات نمایشی ژیمناستیک (۲٬۳۰۸٬۲۶۸ رای)
۱۷. علی فریادی، استندآپ کمدی (۲٬۱۱۹٬۵۲۷ رای)
۱۸. داریوش سوسنی، حرکات نمایشی (۲٬۰۸۰٬۰۲۱ رای)
۱۹. صالح سخندان، طراحی خطای دید (۲٬۰۳۸٬۲۴۵ رای)
۲۰. عرفان طهماسبی، خوانندگی (۱٬۹۹۵٬۲۴۳ رای)
زنگ طلایی[ویرایش]
مرحله مقدماتی فصل دوم از برنامه عصر جدید ۲۰ قسمت بود و قرار شد در طی این ۲۰ شب زنگ طلایی پنج مرتبه نواخته شود. هر داور به همراه مجری برنامه تنها یک مرتبه میتوانستند از این زنگ استفاده کنند.
زنگ طلایی شایسته فرد یا گروهی است که بیشتر از انتظار شایستگی صعود به مراحل بالاتر را دارد و داوران نیازی به شرکت کردن او در مرحله دوم نمیبینند.
شرکتکنندهای که زنگ طلایی میگیرد، با یک مرحله پرش به مرحله نیمه نهایی صعود میکند و با فرصت بیشتری که در اختیار دارد، میتواند قویتر ظاهر شود.
در فصل دوم از عصر جدید، اولین زنگ طلایی توسط امین حیایی برای شعبدهبازی و تردستی رضا پورجوان در قسمت سوم زده شد.
زنگ طلایی دوم را بشیر حسینی برای اجرای حرکات نینجوتسو، پارکور و ووشوی گروه فرشتگان نینجا از کرج در قسمت هشتم فشرد. افراد این گروه، که تماما دخترهای زیر نُه سال بودند، با وجود گرفتن چهار رای سفید از داوران، تعداد زیادی حرکت و مهارت شگفتانگیز انجام دادند و بیشتر از حد انتظار برای مرحله اول ظاهر شدند و همین امر باعث شد شایستگی دریافت زنگ طلایی را داشته باشند.
رویا نونهالی سومین داوری بود که در شب یازدهم از مرحله اول مقدماتی زنگ طلایی سوم را روشن کرد و این زنگ تعلق گرفت به گروه ستاره هشتم، دختران پارکورکار و ووشوکار مشهدی که با تلفیق ورزشهای رزمی، طنابزنی و حرکات موزون تمام سالن را به وجد آوردند.
چهار شب بعد، یعنی در شب چهاردهم، زنگ طلایی چهارم را آریا عظیمینژاد برای اجرای نمایشی دختر نُه سالهی کُرد، اَسرا جلیلیان، نواخت. او با بازی روان و پر از لحظات عاطفی متعدد، مانند شادی، غم، حسرت، هیجان و... چهار رای سفید را از هیئت ژوری گرفت، ولی عظیمینژاد به این هم قانع نبود و حقش را بیشتر از چهار رای سفید میدانست.
و سرانجام زنگ طلایی پنجم و آخر در شب بیستم از مرحله اول مقدماتی توسط مجری برنامه، احسان علیخانی، به صدا درآمد و به گروه پسران نینجا تعلق گرفت که با حرکات رزمی نینجوتسو هنرنمایی کردند.
تغییرات فصل دوم[ویرایش]
- از جمله تغییرات ظاهری فصل دوم عصر جدید میتوان به فضای صحنه و استیج اشاره کرد که برای اجرای بهتر شرکتکنندگان، دکوری بزرگتر از فصل اول در نظر گرفته شدهاست. همچنین از دیگر تغییرات میتوان به بیشتر شدن تعداد تماشاگران در لوکیشن مسابقه اشاره کرد که شامل طبقهٔ دوم میشود، هرچند این برنامه هم تحت تأثیر ویروس کرونا ممنوعیتی را برای حضور تماشاگران لحاظ کرده و تاکنون چند قسمت از برنامه بدون حضور تماشاگران به تولید رسیدهاست. این چند قسمت با در نظر گرفتن موارد بهداشتی از جمله استفاده از تب سنج، ماسک و لوازم ضدعفونیکننده برای عوامل برنامه، شرکت کنندگان و همراهان آنها تصویربرداری و ضبط شدهاست.[۴]
- در فصل دوم برخلاف فصل قبل، در مرحله اول مقدماتی زنگ طلایی برای هر یک از چهار داور و مجری برنامه (احسان علیخانی) تعبیه شدهاست که هر یک از این پنج نفر، تنها یک بار میتواند از آن استفاده کند. اگر برای شرکتکنندهای زنگ طلایی نواخته شود، آن فرد یا گروه مستقیماً به مرحلهٔ نیمه نهایی میرود. البته در فصل قبل به جای زنگ طلایی از کارتهای اعتباری استفاده میشد که مسلما جلوه زنگ طلایی را نداشت و از هیجان کمتری برخوردار بود.
- در مرحلهٔ اول فصل اول، به صورت پیشفرض چراغهای چهار داور سفید بود و شرکتکنندهها در اجرا و داوران در رایدهی محدودیتی نداشتند. هر داور میتوانست در حین اجرا یا پس از آن، چراغ را قرمز کند یا آن را سفید نگه دارد. چراغ سفید به منزلهٔ رای مثبت و چراغ قرمز نشانهٔ مخالفت و رای منفی است. اما در فصل دوم به صورت پیشفرض چراغهای داوران خاموش (ممتنع) است و داوران میتوانند یکی از دو زنگ سفید یا قرمز را روشن کنند یا در حالت سوم هیچ زنگی را ننوازند و رای ممتنع دهند.
- در فصل دوم هم شرکتکنندگان و هم داوران محدودیت زمانی دارند. شرکتکنندهها باید در زمان محدودی کار خود را تمام و کمال ارائه دهند و داوران نیز قبل از به اتمام رسیدن زمان، چراغ سفید یا قرمز را روشن کنند. کلید آغاز و اتمام اجرا یا همان تایمر اجرا نزد مجری مسابقه (احسان علیخانی) است. چنانچه در بالا هم اشاره شد، در این فصل علاوه بر حق انتخاب یکی از زنگهای سفید یا قرمز از سوی داوران، اگر داوری پس از پایان زمان اجرا، هیچکدام از این دو چراغ را انتخاب و روشن نکند، درواقع رای ممتنع دادهاست و رای او جزو آرای داوران قرار نمیگیرد. داوری که رای ممتنع داده است حق ارائهٔ نظر در مورد اجرای آن شرکتکننده یا تیم را نیز نخواهد داشت و به هنگام اظهار نظر سایر داوران، باید سکوت اختیار کند.
- در فصل دوم برای نخستین بار تلفنی روی میز مجری مسابقه تعبیه شده است که اگر شرکتکنندهای رای منصفانهای از داوران نگرفت و همراهان یا مربیان آنها، نکته، نظر، پیشنهاد یا انتقاد مستدل و قانعکنندهای نسبت به رایها داشته باشند، مربیان میتوانند پس از پایان اجرا و رایدهی، با مجری مسابقه تماس بگیرند و در صورت ارائهٔ دلایل کافی و اقناعکننده، رای داوران به شُور تماشاگران گذاشته میشود. در این صورت به صلاحدید نهایی مجری مسابقه، تماشاگران حاضر در استودیو نظر میدهند و اینجاست که داوران حق دارند رای خود را تغییر دهند یا همچنان بر عقیده خود پافشاری و از رای قرمز خود دفاع کنند. بدینترتیب در نهایت تماشاگران نمیتوانند روی رای داوران تأثیر بگذارند و تنها میتوانند نظر خودشان را اعلام کنند، اما مربی یا شرکتکننده با رای عمومی مردمی (منظور، تماشاگران حاضر در استودیو است) تا حد زیادی قانع خواهد شد. این در حالی است که در فصل اول، مربی نقش چالشانگیزی نداشت و تنها تا قبل از اجرای شرکتکننده فعالیت میکرد.
- از دیگر تغییرات فصل دوم، انتخاب در مرحلهٔ پایانی هر شب در مرحلهٔ اول یا مرحله مقدماتی است. در فصل اول در این مرحله باید دو شرکتکننده انتخاب میشدند، یک نفر با رای مستقیم و شُور نهایی داوران و یک نفر با رای مردمی، بدین ترتیب که مردم با رای دادن به افراد واجد شرایط تکلیف هر شب اجرا را مشخص میکردند. بدین ترتیب از هر شب سه نفر به مرحلهٔ نیمه نهایی صعود میکردند. اما در فصل دوم عصر جدید داوران میتوانند در هر شب از صفر تا چهار شرکتکننده را انتخاب کنند. درنهایت، بهطور میانگین از هر شب باز هم سه شرکتکننده و در مجموع مانند فصل اول ۶۰ نغر به نیمه نهایی صعود خواهند کرد، با این تفاوت که این تغییر بجا و مناسب، این حُسن را دارد که در شبهایی که اجراها بسیار عالی یا بسیار ضعیف هستند، دست داوران برای انتخاب بازتر است و افراد شایستهتری به مراحل نیمه نهایی و نهایی راه مییابند. برای مثال ممکن است از یک شب اجرای ضعیف یک نفر صعود کند و از یک شب اجرای خوب، چهار یا پنج نفر. به این ترتیب، در مراحل دوم مقدماتی، نیمهنهایی و نهایی، بینندگان شاهد اجراهای زیباتری خواهند بود و این بزرگترین هدف گروه برنامهسازی بوده است.
- در مرحله دوم از فصل اول ۶۰ شرکتکننده حضور داشتند که طی ۱۵ قسمت و در هر شب ۴ اجرا به روی صحنه آمدند، اما در مرحله دوم از فصل دوم شاهد حضور ۵۰ شرکتکننده بودیم که طی ۱۰ شب و در هر شب ۵ اجرا ظاهر شدند. البته فراموش نکنیم که پنج اجرا نیز قبلا با زنگ طلایی مستقیما به نیمهنهایی رفته بودند. هم در فصل اول و هم در فصل دوم، داوران در هر شب دو اجرا را انتخاب میکردند که کار به رأی مردمی کشیده میشد. مردم با انتخاب یک شرکتکننده یا تیم در هر شب، از هر قسمت یک نفر را برای صعود به مرحله نیمهنهایی انتخاب میکردند.
- تغییر بعدی فصل دوم عصر جدید، مرحلهای بعد از مرحله دوم و قبل از نیمهنهایی است که در فصل اول وجود نداشت. در مرحلهٔ نیمهنهایی فصل دوم به شرحی که در بالا گفته شد ۱۵ شرکتکننده صعود میکنند، ده نفر برتر که در هر گروه که بالاترین رای مردمی را کسب کردهاند و پنج نفری که از مرحله نخست زنگ طلایی گرفتهاند. اما برای هیجان بخشیدن به این مرحله و افزودن تعداد شرکتکنندههای نیمهنهایی، تصمیم سازندگان بر آن شده است تا هر یک از چهار داور و همچنین مجری برنامه این حق را داشته باشند تا از میان ده شرکتکنندهای که در مرحله دوم رای نیاوردهاند و به رقیب خود باختهاند، یک نفر یا یک تیم را انتخاب و به نیمهنهایی هدایت کنند. به همین جهت این مرحله را مرحله نجات نامگذاری کردهاند. به این ترتیب پنج شرکتکننده دیگر نیز به جمع شرکتکنندگان اضافه شده، درمجموع ۲۰ شرکتکننده به نیمهنهایی صعود میکنند.
بررسی فصل[ویرایش]
مرحله نخست[ویرایش]
| زنگ طلایی راهیابی به مرحله سوم (نیمهنهایی)
| راهیابی به مرحله سوم (نیمهنهایی) با زنگ طلایی داوران و مجری
| راهیابی به مرحله دوم با نظر داوران
| راهیابی به مرحله دوم (با رای مردمی)
| عدم راهیابی به مرحله دوم (با رای مردمی)
| حذف در مرحله نخست
| کنارهگیری یا نیمهکاره ماندن اجرا
مرحله نخست / قسمت یکم (۱۷ اسفند ۱۳۹۸)[ویرایش]
مرحله نخست / قسمت دوم (۱۸ اسفند ۱۳۹۸)[ویرایش]
مرحله نخست / قسمت سوم (۱ و ۲ فروردین ۱۳۹۹)[ویرایش]
مرحله نخست / قسمت چهارم (۳ و ۴ فروردین ۱۳۹۹)[ویرایش]
مرحله نخست / قسمت پنجم (۵ و ۶ فروردین ۱۳۹۹)[ویرایش]
مرحله نخست / قسمت ششم (۷ و ۸ فروردین ۱۳۹۹)[ویرایش]
مرحله نخست / قسمت هفتم (۹ و ۱۰ فروردین ۱۳۹۹)[ویرایش]
مرحله نخست / قسمت هشتم (۱۱ و ۱۲ فروردین ۱۳۹۹)[ویرایش]
مرحله نخست / قسمت نهم (۳ خرداد ۱۳۹۹)[ویرایش]
مرحله نخست / قسمت دهم (۴ خرداد ۱۳۹۹)[ویرایش]
مرحله نخست / قسمت یازدهم (۱۰ خرداد ۱۳۹۹)[ویرایش]
مرحله نخست / قسمت دوازدهم (۱۱ خرداد ۱۳۹۹)[ویرایش]
مرحله نخست / قسمت سیزدهم (۱۷ خرداد ۱۳۹۹)[ویرایش]
مرحله نخست / قسمت چهاردهم (۱۸ خرداد ۱۳۹۹)[ویرایش]
مرحله نخست / قسمت پانزدهم (۲۴ خرداد ۱۳۹۹)[ویرایش]
مرحله نخست / قسمت شانزدهم (۲۵ خرداد ۱۳۹۹)[ویرایش]
مرحله نخست / قسمت هفدهم (۳۱ خرداد ۱۳۹۹)[ویرایش]
مرحله نخست / قسمت هجدهم (۱ تیر ۱۳۹۹)[ویرایش]
مرحله نخست / قسمت نوزدهم (۷ تیر ۱۳۹۹)[ویرایش]
مرحله نخست / قسمت بیستم (۸ تیر ۱۳۹۹)[ویرایش]
یادداشت
^ اجرا به دلیل مصدومیت یکی از اعضای گروه نیمهکاره ماند.
مرحله دوم[ویرایش]
| راهیابی به مرحله سوم (نیمهنهایی) (با رای مردمی)
| عدم راهیابی به مرحله سوم (نیمهنهایی) (با رای مردمی)
| عدم راهیابی به مرحله سوم (نیمهنهایی) (با رای مردمی) و راهیابی به مرحله سوم (نیمهنهایی) (با رای نجات داوران)
| حذف در مرحله دوم
| کنارهگیری یا نیمهکاره ماندن اجرا
مرحله دوم / قسمت یکم (۲۱ تیر ۱۳۹۹)[ویرایش]
گروه جوانمردان ایران زمین ۲٬۰۳۵٬۶۶۴ رای
عرفان طهماسبی ۱٬۹۹۵٬۲۴۳ رای
مرحله دوم / قسمت دوم (۲۲ تیر ۱۳۹۹)[ویرایش]
امین صالحی ۱٬۸۱۸٬۴۵۵ رای
گروه مجاز ۲٬۰۹۸٬۵۵۲ رای
مرحله دوم / قسمت سوم (۲۸ و ۲۹ تیر ۱۳۹۹)[ویرایش]
^ اجرا به دلیل مثبت اعلام شدن آزمایش کووید-۱۹ یکی از اعضای گروه انجام نگردید و این گروه اعلام کنارهگیری کردند.[۵]
بهاره سرگلزایی ۲٬۱۰۲٬۱۳۹ رای
گروه مثلث ۱٬۷۶۱٬۱۷۵ رای
مرحله دوم / قسمت چهارم (۵ و ۶ مرداد ۱۳۹۹)[ویرایش]
مجید معظمی ۲٬۲۱۳٬۳۸۵ رای
علی فریادی ۲٬۱۱۹٬۵۲۷ رای
مرحله دوم / قسمت پنجم (۱۱ و ۱۲ مرداد ۱۳۹۹)[ویرایش]
گروه ضربان ۱٬۸۳۵٬۴۱۲ رای
پارسا سیمینمرام ۱٬۷۹۷٬۷۱۸ رای
مرحله دوم / قسمت ششم (۱۴ و ۱۵ مرداد ۱۳۹۹)[ویرایش]
گروه به نگار ۱٬۹۳۱۶۱۰ رای
گروه پرواز ۲٬۲۳۳٬۷۴۳ رای
مرحله دوم / قسمت هفتم (۱۸ و ۱۹ مرداد ۱۳۹۹)[ویرایش]
سروش فرهمند ۲٬۳۱۳٬۹۸۱ رای
گروه قشقایی ۲٬۳۰۸٬۲۶۸ رای
مرحله دوم / قسمت هشتم (۲۱ و ۲۲ مرداد ۱۳۹۹)[ویرایش]
گروه نسل جدید ۲٬۴۳۶٬۶۱۸ رای
مصطفی حسنلو ۲٬۰۳۴٬۶۹۴ رای
مرحله دوم / قسمت نهم (۲۶ و ۲۷ مرداد ۱۳۹۹)[ویرایش]
صالح سخندان ۲٬۰۳۸٬۲۴۵ رای
گروه بچهٔ شهر ۲٬۱۱۷٬۱۰۹ رای
مرحله دوم / قسمت دهم (۲۸ و ۲۹ مرداد ۱۳۹۹)[ویرایش]
داریوش سوسنی ۲٬۰۸۰٬۰۲۱ رای
گروه اعجوبههای کوچک ۲٬۱۱۲٬۷۵۴ رای
مرحله نجات[ویرایش]
- در این مرحله هر کدام از چهار داور و همچنین مجری برنامه میتوانند با انتخاب یکی از اجراهایی که با رای مردمی به رقیب خود باخته و از راهیابی به مرحله سوم بازماندهاند را از حذف شدن نجات داده و راهی مرحله سوم (نیمهنهایی) کنند. بدین ترتیب به پنج شرکتکننده برتر فرصت دوبارهای داده میشود تا در نیمهنهایی شرکت کنند.
- نتایج انتخابهای داوران و مجری در مرحله نجات فصل دوم عصر جدید به شرح زیر بود: